© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg
poppetjes.jpg

De Secretaressecoach biedt diverse vormen van coaching

Voor ons bij De Secretaressecoach betekent coaching dat wij secretaresses verder helpen in hun ontwikkeling op verschillende manieren. Ten eerste door het voeren van individuele gesprekken. Tijdens deze gesprekken maken wij gebruik van diverse coachingstechnieken en oefeningen die vooral gericht zijn op gedragsverandering.
Je vindt meer informatie op de pagina "werkwijze coaching".

Ten tweede werken wij met secretaresses via teamcoaching. Wanneer wij met groepen secretaresses aan het werk gaan, ligt de nadruk vaak op samenwerking en stroomlijning van werkprocessen. Teamcoaching houdt voor ons vooral in dat wij helpen bij het ontdekken van minder effectieve manieren van werken en het aanleren van andere manieren en ander gedrag die wel een gewenst resultaat opleveren.

Als derde variant bieden wij coaching-op-de-werkplek, waarbij actief met de secretaresse wordt gewerkt aan inzicht in het eigen functioneren op de werkplek.

Voor alle manieren van coaching geldt dat een actieve houding van de secretaresse cruciaal is voor het eindresultaat. Een secretaresse die bereid is te kijken naar haar eigen gedragspatronen en uit haar comfortzone durft te stappen, zal het meeste resultaat halen uit een coachingstraject.

Naast deze vormen van coaching bieden wij ook training, workshops en advies op maat.


De onderwerpen voor coaching & training betreffen:

  • persoonlijke effectiviteit;
  • samenwerking met manager(s) en binnen secretariaten;
  • vakinhoudelijke ontwikkeling.

Overtuiging en ervaring

De coaches van De Secretaressecoach werken vanuit de overtuiging en ervaring dat personal coaching en specialistische training van secretaresses (management ondersteuners in de breedste zin van het woord) bijdraagt aan nog betere samenwerking tussen secretaresse en manager én secretaresses onderling.

Secretaresses en managers blijken vaak aanvullende eigenschappen te bezitten en het loont de moeite te investeren in een optimale communicatie tussen hen. Als een secretaresse met ons werkt aan haar persoonlijke ontwikkeling verbetert daardoor ook automatisch de werkrelatie met haar manager.

Ook secretaresses die met elkaar samenwerken, kunnen elkaars kwaliteiten goed versterken. Door elkaar blindelings te kunnen vertrouwen, verbeteren de resultaten. Om dit te bereiken is het nodig dat de betrokkenen weten wat ze van elkaar verwachten, wat hun sterke kanten zijn en hoe ze deze het beste kunnen gebruiken in hun werk. Dan kunnen ze een optimale bijdrage leveren aan het behalen van team-, afdelings- en organisatiedoelstellingen.DE SECRETARESSECOACH  |  +31(0)6 126 718 66 |  INFO@DESECRETARESSECOACH.NL