© Powered by SiteSpirit

 
logo.jpg
poppetjes.jpg

De Secretaressecoach biedt diverse vormen van coaching

Voor ons betekent coaching dat wij secretaresses verder helpen in hun ontwikkeling op verschillende manieren. Ten eerste door het voeren van individuele gesprekken. Tijdens deze gesprekken maken wij gebruik van diverse coachingstechnieken en oefeningen die vooral gericht zijn op gedragsverandering.

Ten tweede werken wij met secretaresses via teamcoaching. Wanneer wij met groepen secretaresses aan het werk gaan, ligt de nadruk vaak op samenwerking en stroomlijning van werkprocessen. Teamcoaching houdt voor ons vooral in dat wij helpen bij het ontdekken van minder effectieve manieren van werken en het aanleren van andere manieren en ander gedrag die wel een gewenst resultaat opleveren.

Als derde variant bieden wij coaching-op-de-werkplek, waarbij actief met de secretaresse wordt gewerkt aan inzicht in het eigen functioneren op de werkplek.

Voor alle manieren van coaching geldt dat een actieve houding van de secretaresse cruciaal is voor het eindresultaat. Een secretaresse die bereid is te kijken naar haar eigen gedragspatronen en uit haar comfortzone durft te stappen, zal het meeste resultaat halen uit een coachingstraject.

Naast deze vormen van coaching bieden wij ook training, workshops en advies op maat.


Overtuiging en ervaring

De coaches van De Secretaressecoach werken vanuit de overtuiging en ervaring dat personal coaching en specialistische training van secretaresses (management ondersteuners in de breedste zin van het woord) bijdraagt aan nog betere samenwerking tussen secretaresse en manager én secretaresses onderling.

Ook het verbeteren van de samenwerking tussen secretaresses onderling en het versterken van elkaars kwaliteiten is in onze ogen een belangrijk voor het goed functioneren van secretariaat én organisatie.

DE SECRETARESSECOACH  |  +31(0)6 126 718 66 |  INFO@DESECRETARESSECOACH.NL